Uppgifter: Thibaut Courtois vill lämna Chelsea för Real Madrid

Uppgifter: Thibaut Courtois vill lämna Chelsea för Real Madrid

Courtois till Real Madrid?

Belgaren som har drygt ett år kvar på sitt kontrakt med Chelsea ska enligt spansk media begärt om att få lämna klubben. Detta nästa sommar då hans kontrakt går ut.

Ett ämne som varit på tapeten under en längre tid är målvaktsfrågan i Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben har efter Iker Casillas ryktats vilja värva in flertalet målvakter men trots flertalet rykten och försök har det inte blivit något köp. För närvarande är det Keylor Navas som vaktar stolparna på Estadio Santiago Bernabéu men kan ska inte vara helt nöjda med costaricanens insatser. Marängerna har därför tagit beslutet att på nytt försöka värva en målvakt och man har klart för sig vem man vill hämta in.

Det är den spanska radiokanalen Onda Cero som i programmet El Transistor avslöjat att Real Madrid vill värva Thibaut Courtois och att spelaren är villig att flytta. Spelaren sitter på ett kontrakt till och med 2019 och kan komma att lämna för en mindre summa sommaren 2018, eller gratis ett år senare. Enligt radiokanalen ska Courtois meddelat att han vill fortsätta i Chelsea ett år till för att gå gratis till Real Madrid.

Real Madrids president Florentino Pérez har dock David De Gea som favorit till målvaktsposten. United ska inte vilja släppa spanjoren i sommar men då Real Madrid kan erbjuda Gareth Bale i motsatt riktning kan man komma överens om en affär.

På söndag spelar Real Madrid mot Barcelona i säsongens sista El Clasico. FC Barcelona vann det första mötet med 3-0.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply