Uppgifter: Suso nära förlängning med AC Milan

Uppgifter- Suso nära förlängning med AC Milan

Nytt kontrakt för Suso med Milan?

Enligt italienska medier ska spanjoren vara på väg att förlänga sitt kontrakt med AC Milan.

AC Milan har storsatsat inför Serie A 2017/2018. Man har värvat in en helt ny startelva men en spelare som kommer fortsätta i den rödsvarta klubben är Suso. Enligt italienska medier är spanjoren på väg att förlänga med Milan och det nya kontraktet sägs komma att sträcka sig till och med sommaren 2021.

Uppgifter- Suso nära förlängning med AC Milan

Aubameyang kan ansluta i vinter

AC Milan fortsätter att storsatsa. Målet är att ta sig till Champions League och klubbens nya ägare värvade friskt under sommarens transferfönster. Man värvade mer eller mindre in en ny startelva, men enligt rapporter är man inte klara.

Det är italienska Sky Sport som rapporterar att San Siro-klubben ska erbjuda 80 miljoner euro för Borussia Dortmunds anfallare samtidigt som spelarens lön skulle ligga på drygt 8 miljoner euro per säsong. Tidigare har bland annat Real Madrid, PSG och lag från den kinesiska ligan visat intresse från den Gabon-födde spelaren, klubbar som erbjudit 12-14 miljoner euro i årslön till spelaren. Milans löneerbjudande är inte på samma nivå som övriga storklubbar men i Serie A-klubben ska man vara relativt optimistiska om en övergång för 28-åringen.

Uppgifter- Suso nära förlängning med AC Milan
Info: Läs mer om Hammarby AIK TV kanal, vilka tv tider som gäller samt vårt speltips med högt odds

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply