Uppgifter: Solskjaer släpper Anthony Martial i sommar

Uppgifter: Solskjaer släpper Anthony Martial i sommar

Martial lämnar Manchester United

Enligt uppgifter ska tränaren Ole Gunnar Solskjaer ha bestämt sig för att dumpa Anthony Martial under sommarens transferfönster.

Anthony Martial ser ut att ha sina dagar räknade i Manchester United. Spelaren som anslöt från AS Monaco sommaren 2015 kostade då 60 miljoner euro men då han inte övertygat Solskjaer kan ha nu vara inne på sin sista tid på Old Trafford. Samtidigt ska Martial ha attitydproblem på träningar, något som Solskjaer inte uppskattar.

Det är brittisk press som rapporterar om att fransmannen inte kommer att fortsätta i Premier League-klubben den kommande säsongen och nu har lagets norske tränare öppnat dörren för att sälja sin fransman. Det är The Sun som i sin tisdagsupplaga skriver om att Martial kommer lämna under sommaren transferfönster. Man nämner dock inte om det finns några klubbar som är intresserade av att värva Martial.

Manchester United sägs vilja ha minst 50 miljoner euro för spelaren vars kontrakt går ut sommaren 2024 med option på ytterligare ett år. Spelaren förlängde sitt kontrakt med The Red Devils så sent som i januari månad tidigare i år.

SE ÄVEN: Manchester United löner & lönelista 2018-2019

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply