Uppgifter: Sokratis endast detaljer från Arsenal-flytt

Uppgifter: Sokratis endast detaljer från Arsenal-flytt

Arsenal detaljer från Sokratis

Greken som för närvarande spelar i Borussia Dortmund ska endast vara detaljer från att skriva på ett kontrakt med Arsenal. Det hela förväntas bli klart i dagarna.

Sokratis Papastathopoulos kommer inom kort att skriva på för Arsenal. Under flertalet veckor har engelsk press skrivit om att 29-åringen ska vara nära en flytt till Emirates Stadium. Nu skriver tyska Kicker att Arsenal och Borussia Dortmund ska vara överens om en affär där engelsmännen betalar 17 miljoner euro för spelarens tjänster.

’Sokratis’ förväntas skriva på ett fyraårskontrakt med Gunners och affären sägs komma att bli officiell unders första veckan i juni månad. Han återförenas därmed med de gamla Dortmund-stjärnorna Henrikh Mkhitaryan och Pierre-Emerick Aubameyang.

Uppgifter: Sokratis endast detaljer från Arsenal-flytt

Vill hämta in målvakt

Enligt senaste uppgifterna från Spanien ska Arsenal vilja värva Sergio Rico och det är den engelska huvudstadsklubben som ska ligga i ‘pole position’ för att knyta till sig spelarens rättigheter. Rico ska vara en av de fyra målvakter som man vill hämta in under sommaren då Petr Cech (36) kan vara inne på sin sista tid i klubben. Rico ska vara den som Arsenal prioriterar men det finns även tre andra namn som man komma att skriva på för Gunners. Fernando Pachho (Alaves), Roberto Jimenez (Espanyol) och Yassine Bounou (Girona) ska även vara ett alternativ till målvaktsposten.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply