Uppgifter: Simeone förlänger med Atlético – begär Lautaro Martínez

Uppgifter: Simeone förlänger med Atlético - begär Lautaro Martínez

Det är endast en tidsfråga innan Diego Pablo Simeone förlänger kontraktet med Atlético  Madrid. Nu rapporterar spansk press att tränaren begärt en värvning av Lautaro Martínez till nästa säsong.

Då Diego Pablo Simeone endast har ett år kvar på kontraktet ligger argentinaren i förhandlingar om en förlängning. Det har aldrig varit någon tvekan från någon av parterna kring en fortsättning, något som gjort att förhandlingarna varit lätta. Atlético Madrid sägs inom kort bekräfta att tränaren stannar till och med sommaren 2024. Något som skulle innebära att han skulle spendera tolv och ett halvt år som tränare i klubben.

I samband med den nya överenskommelsen ska Simeone även ha nämnt vilka spelare han vill se i den rödvita tröjan nästa säsong, en av de är Lautaro Martínez. Enligt tidningen Diario AS ska Simeone vilja hämta in sin landsman från Inter som sägs behöva sälja för minst 100 miljoner euro i sommar. Atlético ska redan ha lagt ett bud på 40 miljoner euro, ett bud som Inter dock ska ha förkastat. Detta då man kräver det dubbla.

Atlético Madrid var intresserade av spelaren redan innan flytten till Inter och sades vara överens om en övergång värd åtta miljoner euro. Inter betalade dock tre gånger mer och knöt till sig anfallaren.

Den gångna säsongen blev det 19 mål och elva assist på 48 matcher för Lautaro Martínez på klubblagsnivå.

SE ÄVEN: Chelsea och Bayern München gör upp om Atlético-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply