Uppgifter: Sevilla vill värva Emil Forsberg i sommar

Uppgifter: Sevilla vill värva Emil Forsberg i sommar

Forsberg på Sevillas radar

Den svenske landslagsspelaren har under en tid följts av Sevilla. Nu kommer uppgifter om att Forsberg kan nära sig spel i La Liga.

Efter framgångar med Malmö FF lämnade Emil Forsberg för spel i den tyska andradivisionen. Det blev då spel för RB Leipzig och på endast ett fåtal år har klubben blivit ett av de bästa lagen i tyska Bundesliga.

Forsberg har varit en av spelarna som stuckit ut extra och nu kan han vara på väg att lämna Leipzig. Det är TMW som kommer med uppgifter om att Sevilla jagar yttermittfältaren och har Forsberg på önskelistan till nästa säsong. 26-åringen gillas väldigt mycket av Sevilla-trängen Vincenzo Montella och andalusierna sägs vara beredda med ett bud så fort säsongen är slut.

Uppgifter: Sevilla vill värva Emil Forsberg i sommar

Forsberg har redan sedan tidigare fler Premier League-klubbar efter sig. Bland annat ska Arsenal, Liverpool och Manchester United vilja ha spelaren från Sundsvall. Forsberg sitter på ett kontrakt med sin nuvarande klubb till och med sommaren 2022. Ett köp av den svenske stjärnan skulle komma att kosta drygt 35 miljoner euro.

Forsberg är en av de spelare som är garanterade en plats i Sveriges VM-trupp 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply