Uppgifter: Samuel Umtiti i förhandlingar med Real Madrid

Uppgifter: Samuel Umtiti i förhandlingar med Real Madrid

Umtiti kan göra den förbjudna flytten

Enligt brittisk press ska Samuel Umtiti ha börjat prata med Real Madrid om en flytt i sommar. En övergång kommer dock inte bli lätt.

När FC Barcelona behövde förstärka försvaret hämtade man in flertalet spelare. Det har dock varit långt ifrån alla som lyckades ta en plats på Camp Nou. En spelare som dock lyckats är Samuel Umtiti. Fransmannen har tagit en plats i mittförsvaret tillsammans med Gerard Pique och framgången har gjort att flera klubbar vill knyta till sig spelarens tjänster.

Umtitis utköpsklausul ligger på endast 60 miljoner euro och nu har flera klubbar anmält sitt intresse för att försöka loss Umtiti. Det är framför allt Manchester United som kopplats ihop med försvararen men nu ska en ny klubb ha lagt sig in i jakten på Umtiti. Det är inte vilken flytt som helst, detta då han kan lämna för största rivalerna.

Uppgifter- Samuel Umtiti i förhandlingar med Real Madrid

Det är Daily Express som skriver att Real Madrid för samtal med Umtiti om en flytt till Estadio Santiago Bernabéu. Enligt tidningen ska de båda parterna haft möte angående en affär efter sommarens världsmästerskap i fotboll.

Samuel Umtiti har kontrakt med FC Barcelona till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply