Uppgifter: Så vill Zidane värva Mohamed Salah

Uppgifter- Så vill Zidane värva Mohamed Salah

Real Madrid vill värva Salah

Enligt både spansk och brittisk press har Real Madrid en plan för att värva Mohamed Salah. Man vill nämligen erbjuda en storspelare plus pengar för Liverpool-stjärnan.

Mohamed Salah är en spelare som slagit igenom stort denna säsong. I somras lämnade han AS Roma för spel i Liverpool och det har blivit storsuccé för egyptiern. Med julafton runt hörnet har stjärnan stått för 14 fullträffar och leder skytteligan i Premier League. Salahs fina insatser har gjort att flera av Europas toppklubbar har riktat blickarna mot Anfield för en potentiell värvning.

Tidigare har Egyptens förbundskapten Hector Cuper avslöjat att Real Madrid är väldigt intresserade av spelaren. Nu kommer uppgifter om att marängerna vill få till en bytesaffär med Salah och Gareth Bale.

Det är Calciomercato.com som skriver att Real Madrid vill betala drygt 100 miljoner euro för Salah. Skulle Liverpool inte gå med på erbjudandet vill man få till en deal med Gareth Bale plus pengar för att knyta till sig Salah.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor

Uppgifter- Så vill Zidane värva Mohamed Salah

Gareth Bale har inte haft det lätt under sin tid i den spanska huvudstadsklubben. Walesaren har totalt dragit på sig 24 skador sen han skrev på sommaren 2013. Han har haft väldigt svårt att komma tillbaka under det senaste året och nu ska Real Madrid ha tröttnat på storstjärnan och hans skadeproblem.

SE ÄVEN: Real Madrid-stjärnornas löner – spelare för spelare!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply