Uppgifter: Ross Barkley nobbade Chelsea i somras

Uppgifter- Ross Barkley nobbade Chelsea i somras

Ross Barkley var detaljer från Chelsea

I en intervju med brittisk tidning bekräftar den gamla Everton-spelaren Alan Stubbs att Ross Barkley nobbade en flytt till Chelsea under sommarens transferfönster.

Ross Barkley är en jagad spelare. Den engelska landslagsspelaren finns på önskelistan hos några av Englands största fotbollsklubbar och har under 2017 ryktats vara på väg att lämna Everton för spel på annat håll. Den klubb som det ryktats mest om är Chelsea. The Blues ska ha erbjudit spelaren ett kontrakt samtidigt som man kommit överens med Everton men tillslut blev det ingen affär. 23-åringen ska nämligen ha nobbat en flytt till Stamford Bridge och nu säger den före detta Everton-försvararen Alan Stubbs att Barkley nobbade Chelsea. Detta i en intervju med Daily Star.

Uppgifter- Ross Barkley nobbade Chelsea i somras

Andra uppgifter menar att Barkley genomgick den obligatoriska läkarundersökningen med Chelsea men att han misslyckades att uppfylla kraven som Chelsea ställde. Den engelska landslagsmittfältaren valde istället att stanna på Goodison Park och för tillfället återhämtar han sig från långtidsskada.

SE ÄVEN: Chelsea löner och kontrakt 2017

Även Chelseas lokalrivaler Tottenham visade intresse för att värva spelaren.

Ross Barkley sitter för närvarande på ett kontrakt som går ut efter säsongen och nu siktar de båda Londonklubbarna istället på att värva Barkley i vinter för en mindre summa, eller gratis nästa sommar.

Uppgifter- Ross Barkley nobbade Chelsea i somras

INFO: Spelbolag med bäst odds när det kommer till oddsbonusar och betting sidor med live stream!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply