Uppgifter: Roma och Inter i kamp om Balotelli

Uppgifter: Roma och Inter i kamp om Balotelli

Balotelli till Roma eller Inter?

Spelaren som bekräftat att han lämnar OGC Nice efter säsongen har flera klubbar efter sig. Bland annat Roma och Inter.

Mario Balotelli har bestämt sig för att lämna OGC Nice nästa säsong. Spelaren sitter på ett kontrakt som går ut i sommar och nu har han bestämt sig för att återvända till Italien. I hemlandet finns det flera klubbar som visar intresse för en värvning och det börjar bli allt mer klart att det blir en återkomst till Serie A.

Det är italiensk TV som kommer med uppgifter om att anfallaren gärna vill återvända men de avslöjar även mer. Spelaren ska nämligen tidigare varit överens med Nice om en förlängning men då man inte skrivit under något kan spelaren nu komma att gå gratis.

Balotelli förhandlar i detta nu med flera klubbar och två av de är AS Roma och Inter. Anfallaren sägs kräva omkring 5 miljoner euro per säsongen i lön i sin nya klubb och nu sägs Mino Raiola förhandla med flertalet klubbar. Det ska framför allt vara Roma som är intresserade då man kan komma att släppa Edin Dzeko som kommer ha bra erbjudanden att ta ställning till i sommar.

Det är dock inte bara Roma som agenten pratar med. Enligt France Football ska även Inter vara intresserade och ska ha kontaktat agenten. Balotelli spelade i klubben mellan 2007 och 2010 och nu ser Inter honom som en möjlig ersättare om Mauro Icardi skulle lämna för spel på annat håll.

Denna säsong har det blivit 24 mål på 36 matcher för anfallaren som knackar på dörren för att återvända till det italienska landslaget.

Även Juventus ska tidigare ha visat intresse för Mario Balotelli.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply