Uppgifter: Roma nära förlänga med Alisson

Uppgifter: Roma nära förlänga med Alisson

Alisson kan stanna i Roma

Målvakten som kopplats ihop med flytt till några av Europas största klubbar ser ut att ha tagit ett beslut om framtiden.

Under det senaste året har Alisson Becker slagit igenom på målvaktsposten i AS Roma. Brassen som hämtades in sommaren 2016 från den brasilianska ligan kostade då drygt sju miljoner euro  Målvakten har gått från klarhet till klarhet och under det senaste halvåret har man kopplats ihop med klubbar som bland annat Juventus, Real Madrid och Liverpool. Spelarens framtid är dock inte bestämd och nu kommer uppgifter om att Alisson är nära att skriva på ett nytt kontrakt för den italienska huvudstadsklubben.

Det är italiensk press som under lördagsmorgonen avslöjar att efter en längre tids förhandlar ska de båda parterna ha kommit överens om ett nytt kontrakt. Enligt Il Romanista ska Alisson som för närvarande har kontrakt till och med sommaren 2021 förlängt till och med 2023. Samtidigt ska man även höjt spelarens lön avsevärt för att försäkra sig om att Alisson inte får för sig att lämna.

Även franska L’Equipe skriver om nyheten och det hela kan komma att bli klart efter säsongens sista Serie A-match som spelas i slutet av maj månad.

SE ÄVEN: Alisson jagas av Liverpool till sommaren

SE ÄVEN: Real Madrid ökar intresset för Alisson

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365