Uppgifter: Riyad Mahrez bråkar sig från Leicester

bet365
Uppgifter: Riyad Mahrez bråkar sig från Leicester

Leicester kan tvingas sälja Mahrez

Stjärnan har under en längre tid ryktats vara på väg att lämna Leicester City. Nu ser det hela ut att bli verklighet då Mahrez försöker bråka sig ifrån klubben.

Riyad Mahrez kommer allt närmre en flytt från Leicester City. Under det senaste året har det pratats om en flytt och flera klubbar är intresserade a v algeriens tjänster. Det har tidigare varit ArsenalManchester United och AS Roma som ska ha visat intresse för spelarens tjänster. Under januarifönstret kom dock ett nytt namn upp och det sades vara nära att bli en affär där Mahrez kunde gått till Manchester City.

Det är Sky Sports som avslöjade ryktet om att spelaren kunde lämna för City och nu kommer tv-kanalen med nya uppgifter. Nu rapporterar man nämligen att Mahrez avstått att träna för andra dagen i rad. 26-åringen lämnade under januari månad in en transferbegäran till Leicester för att gå till Etihad Stadium, men tillslut blev det ingen flytt. City var beredda att betala drygt 65 miljoner pund för spelarens tjänster men nu får han istället stanna på King Power Stadium.

Detta är andra gången på två dagar som Mahrez uteblir från träning. Detta efter att det inte blev någon flytt till Pep Guardiolas lagbygge. Leicester ska värdera spelaren till 95 miljoner pund.

SE ÄVEN: Mahrez ville gå till Roma och Barcelona – Leicester vägrade sälja

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply