Uppgifter: Ricardo Rodríguez kan lämna AC Milan

Uppgifter: Ricardo Rodríguez kan lämna AC Milan

Milan kan sälja Ricardo Rodríguez

Ytterbacken som anslöt till AC Milan den gångna sommaren kan komma att lämna efter endast en säsong. Det skriver italiensk press under onsdagsmorgonen.

Den gångna säsongen anslöt Ricardo Rodríguez till italienska AC Milan efter att ha slagit igenom i Wolfsburg. Schweizaren skrev då på ett långt kontrakt med storklubben men det har inte varit ett lätt förstaår för Rodríguez på San Siro. AC MIlan missade spel i Champions League den kommande säsongen och nu kan flera namn ha gjort sitt i klubben. Bland annat har det pratats om Gianluigi Donnarumma, Hakan Calhanoglu och André Silva som tre namn som kan vara på väg bort. Nu ansluter även Ricardo Rodríguez till klungan med spelare som kan lämna. Schweizaren finns på radarn hos bland annat AS MonacoBayern Munchen och Borussia Dortmund och det är inte en speciellt hög summa som kan få Rodríguez att lämna. Italienska TMW skriver nämligen att Milan kommer kräva minst 15 miljoner euro för att sälja spelaren.

Ricardo Rodríguez sitter på ett kontrakt med AC Milan som sträcker sig till och med sommaren 2021.

I sommarens fotbolls-VM kommer Ricardo Rodriguez vara en del av Schweiz VM-trupp. Där ställs man mot Brasilien, Serbien och Costa Rica.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply