Uppgifter: Reina så gott som klar för AC Milan

Uppgifter: Reina så gott som klar för AC Milan

Milan värvar Reina till sommaren

Enligt italienska medier är flytten så gott som klar. Pepe Reina lämnar Napoli för att skriva på för storsatsande AC Milan efter säsongen.

Efter en mer eller mindre fiaskoartad höst verkar AC Milan ha hittat rätt. Man har inte förlorat på de sju senaste ligamatcherna och även om det ser svårt ut kan man klara målet att spela i Champions League nästa säsong. Trots drygt tre månader kvar av säsongen har Milan nu börjat blicka mot nästa spelår. På värvningsfronten har man redan planerat att värva in en målvakt och nu skriver italiensk press att en målvakt är så gott som klar.

Uppgifter- Reina så gott som klar för AC Milan

Det är La Gazzetta dello Sport som kommer med uppgifter om att Pepe Reina går till Milan under sommaren och lämnar därmed Napoli. Den snart 36-årige målvakten sitter på ett utgående kontrakt med sin nuvarande klubb och en flytt till Milan kan bli lösningen i framtiden.

Denna ligasäsong har det blivit 24 starter för Reina som hållit nollan i hälften av matcherna. Det har endast blivit 15 mål insläppta, något som gjort att han varit odiskutabel etta mellan stolparna på San Paolo-stadion.

Reina kommer skriva på ett treårskontrakt med Milan. Man ser spanjoren som en ersättare till Donnarumma som kan lämna San Siro efter säsongen.

SE ÄVEN: Raiola vill riva Donnarummas kontrakt med AC Milan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply