bet365
bet365

Uppgifter: Real Madrid vill värva Kepa redan i vinter

Uppgifter: Real Madrid vill värva Kepa redan i vinter

Kepa – Real Madrids första värvning i vinter?

Enligt spansk press vill både Real Madrid och spelaren själv få till en affär redan i vinter. Den spanska huvudstadsklubben ska även vara villiga att betala Kepas utköpsklausul i januari månad.

För ett par månader sen kom uppgifter om att Real Madrid ville värva Kepa. Då såg det svårt ut att få till en flytt men efter att målvakten tackat nej till en förlängning med Athletic Club ser en övergång ut att närma sig. Spelarens kontrakt går ut efter säsongen, men Real Madrid vill få till en affär redan i vinter. Det är den Madridbaserade tidningen MARCA som kommer med rapporter om att både spelaren och Real Madrid vill få till en övergång under den kommande övergångsperioden. Enligt tidningen vill Real Madrid betala vad som krävs för att köpa loss spelaren om drygt en månad.

Uppgifter- Real Madrid vill värva Kepa redan i vinter

När det kommer till prislappen för den spanske U21-landslagsspelaren ska det inte vara några problem. Då Kepa inte förlängt sitt kontrakt med Athletic Club ligger hans utköpsklausul forfarande på 20 miljoner euro. En summa som de flesta klubbar skulle kunna betala för den unge succémålvakten.

På onsdagskvällen förlorade Athletic i den spanska cupen mot Formentera från den spanska tredjedivisionen. Något som kan ha haft en påverkan på spelarens beslut.

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt

Uppgifter- Real Madrid vill värva Kepa redan i vinter

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply