Uppgifter: Real Madrid vill värva Timo Werner

Uppgifter: Real Madrid vill värva Timo Werner

Timo Werner – Benzemas ersättare i Real Madrid

Enligt spansk press vill Real Madrid få in en ersättare till Karim Benzema den kommande sommaren. Nu har man riktat blickarna mot Timo Werner från Red Bull Leipzig.

Real Madrid har under de senaste åren förstärkt nästan alla positioner. Målvaktsposten, backlinjen och mittfältet har alla förstärkts med en eller flera spelare men när det kommer till anfallare har man inte värvat lika friskt. När det kommer anfallslinjen har man släppt iväg spelare som Álvaro Morata och Mariano Díaz utan att ersätta, fram tills nu. Den spanska huvudstadsklubben ska nämligen riktat blickarna mot Bundesliga och Leipzigs unge anfallare Timo Werner.

Enligt den spanska tv-kanalen La Sexta ska Real Madrid ha skickat scouter till landskampen mellan Tyskland och Norge som slutade 6-0 samtidigt som Werner stod för två mål och blev utsedd till matchens bästa spelare.

Uppgifter- Real Madrid vill värva Timo Werner

Real Madrid sägs egentligen vilja värva spelaren redan i januari månad men då Leipzig kvalificerade sig för Champions League tvingas man vänta till nästa sommar för att få till en övergång.

Det är den franska tidningen Diario AS som kommer med uppgifter om att marängerna ska vara väldigt intresserade av att värva spelaren som stått för sex mål på åtta matcher för det tyska landslaget samt nätat vid fyra tillfällen i klubblaget denna säsong.
Missa inte Juventus match mot Barcelona i Champions League! Matchen spelas den 12 september och du hittar allt från speltips till info om LivestreamSilly Season Sverige!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply