Uppgifter: Real Madrid vill värva Mauro Icardi

Uppgifter- Real Madrid vill värva Mauro Icardi

Mauro Icardi på Zidanes önskelista

Enligt spansk media har Real Madrid en lista med offensiva spelare man kommer försöka värva under det kommande året, Mauro Icardi är ett av namnen.

Real Madrid fortsätter att tänka på framtiden. Under sommaren har man värvat spelare som Dani Ceballos och Theo Hernández men trots att transferfönstret stängde för några dagar sen har den spanska hubudstadsklubben inte slutat tänka på vem man vill värva in härnäst. Flera medier är överens om att en anfallare behövs i Zidanes lagbygge och enligt OK Diario är ett av namnen avslöjat, Mauro Icardi.

Enligt webbtidningen har Real Madrid börjat planera för ett lag utan Karim Benzema och om ett par år även Cristiano Ronaldo. Därför försöker man redan nu göra klart med ersättare till de båda superstjärnorna och Icardi ska vara ett av namnen som man ser som potentiella ersättare till anfallsduon.

Uppgifter- Real Madrid vill värva Mauro Icardi

Icardi sitter i detta nu på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021 men ska inte vara helt säker på en förlängning med den blåsvarta klubben. Inter ska ha satt en prislapp på spelaren på 150 miljoner euro och vid en försäljning av Benzema kan Icardi vara på väg att styra skutan mot Estadio Santiago Bernabéu under det kommande året.

Icardi har tidigare spelat i Barcelonas ungdomsakademi innan han 2011 flyttade till Sampdoria. 2013 köptes han av Inter, detta för en summa på 6 miljoner euro.

SE ÄVEN: Spelare som representerat både Real Madrid och Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply