Uppgifter: Real Madrid vill göra sig av med Gareth Bale

Uppgifter: Real Madrid vill göra sig av med Gareth Bale

Bale lämnar Real Madrid i sommar?

Enligt spansk press ska Zinedine Zidane ha bestämt sig för att utesluta Gareth Bale. Detta efter att spelaren gjort sin sjätte säsong i Real Madrid.

Gareth Bale har inte haft det lätt i Real Madrid. Speciellt inte under denna säsong då han skulle ta ett steg fram efter försäljningen av Cristiano Ronaldo. Så har det dock inte blivit och istället har Real Madrid åkt ut i åttondelsfinal i Champions League samt ligger på tredje plats i La Liga. För ett par veckor sedan uttalade sig Zinedine Zidane om att man skulle göra sig av med flera spelare och casha in för att få in nya värvningar till den kommande säsongen. Nu skriver spansk press att Gareth Bale är ett namn som fransmannen inte räknar med den kommande säsongen.

Det är den Madridbaserade tidningen Diario MARCA som skriver om Zidanes beslut. Spelaren finns inte med i Zidanes planer men Bale själv sägs inte vilja lämna Estadio Santiago Bernabéu under det kommande transferfönstret. De båda parterna ska dock träffas inom kort gör att bestämma framtiden för Bale som jagas av flera klubbar i Premier League.

Real Madrid sägs kräva minst 100 miljoner euro för sin stjärna och det är framför allt Manchester United som visat intresse. Real Madrid kan använda walesaren i en bytesaffär för att köpa till sig Paul Pogba som man sags jaga under en längre tid.

SE ÄVEN: LISTA: 10 saker du inte visste om Gareth Bale

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply