Uppgifter: Real Madrid vill betala 400 miljoner för Neymar

bet365
Uppgifter: Real Madrid vill betala 400 miljoner för Neymar

Neymar kan ha gjort sitt i PSG

Brassen som flyttade till Paris Saint-Germain från FC Barcelona den gångna sommaren kan komma att lämna. Nu sägs nämligen Real Madrid vilja betala 400 miljoner euro för spelaren.

Det är mycket som hänt kring Neymar under det senaste året. Våren 2017 var han me och vann Copa del Rey med FC Barcelona och endast några månader senare stod det klart att det blev en flytt till Paris Saint-Germain. Neymar blev då världens dyraste fotbollsspelare när fransmännen betalade otroliga 222 miljoner euro för spelarens tjänster. Tiden på Parc des Princes har gått bra statistikmässigt men enligt flera medier ska brassen ha ångrat flytten till Ligue 1.

Det är spansk press som kommer med uppgifter om att Neymar vill lämna Paris under sommarfönstret och återvända till Spanien. Superstjärnan ska nämligen ha erbjudit sig att återvända till FC Barcelona, något som i dagsläget dock inte ser speciellt troligt ut. En annan möjlig destination för Neymar är Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben ska vara väldigt intresserade av en Neymar-värving och nu kommer uppgifter om att marängerna kommer lägga ett bud på spelaren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar PSG-stjärnorna

Uppgifter- Real Madrid vill betala 400 miljoner för Neymar

Det är den Madridbaserade tidningen Diario AS som i dagens pappersupplaga kommer med uppgifter om att Real Madrid har Neymar i sikte inför nästa säsong. Spelaren känner redan till Madrids intresse och en affär kan komma att bli av efter sommaren, detta för en ny rekordsumma. AS skriver nämligen att Real Madrid kan tänka sig att betala 400 miljoner euro för spelarens tjänster efter säsongen. En summa som är nästan dubbelt så hög som det nuvarande transferrekordet.

Neymar är för närvarande skadad och kommer missa resten av ligasäsongen med PSG. Istället för att spela returmötet mot Real Madrid valde han att operera sig och vara borta i upp till tre månader, något som ska ha irriterat fransmännen rejält.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply