Uppgifter: Real Madrid sätter prislapp på Gareth Bale

Uppgifter: Real Madrid sätter prislapp på Gareth Bale

Gareth Bale till försäljning

Allt tyder på att Gareth Bale är inne på sina sista månader i Real Madrid. Enligt lokal media ska Real Madrid nämligen satt en prislapp på walesaren inför sommaren.

Real Madrid har tagit beslutet att göra sig av med Gareth Bale till sommaren. Wales som blev världens dyraste fotbollsspelare när han anslöt från Tottenham sommaren 2013 har en historia med skador och frånvaro som skapar en lång lista. Efter att ha betalt över 100 miljoner euro för anfallaren för sex år sen vill den spanska huvudstadsklubben nu få tillbaka sin investering och satsar på att sälja Bale i sommar.

Enligt tv-kanalen Telemadrid ska Real Madrids president Florentino Pérez satt en prislapp på mellan 120 och 150 miljoner euro för spelarens tjänster. Det finns flera klubbar i Premier League som är intresserade av Gareth Bale men det kommer bli svårt att gå ut någon större summa för spelaren som inte befinner sig i sin bästa form för tillfället. Det återstår att se hur mycket Los Blancos lyckas få för spelaren som är klubbens dyraste spelare någonsin.

Tidigare har framför allt Manchester United visat intresse för Bale som även finns på önskelistan hos bland annat Chelsea.

Gareth Bale har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply