Uppgifter: Real Madrid säljer storstjärnorna i sommar

Uppgifter: Real Madrid säljer storstjärnorna i sommar
bet365

Bale och Benzema lämnar Real Madrid

Enligt uppgifter till spansk press ska huvudstadsklubben ha bestämt sig för att sälja duon under det kommande transferfönstret. Detta för att försöka värva Neymar.

Varken Karim Benzema eller Gareth Bale har haft någon vidare bra säsong i Real Madrid. Den förstnämnde har endast stått för 4 mål på 24 matcher samtidigt som Bale dragits med skadeproblem under hela säsongen. Walesaren har stått för nio fullträffar på 19 matcher men marängerna ska nu ha tröttnat på skadeproblemen som spelaren han. Man kommer därför sikta in sig på att sälja de båda under sommarens transferfönster. Detta för att få in pengar till nästa storvärvning.

Det är den Madridbaserade tidningen Diario AS som kommer med uppgifter om att klubbens president Florentino Pérez bestämt sig för att göra sig av med de båda stjärnorna. Det är oklart hur mycket man kommer kunna sälja de båda för men tar man en titt på senaste veckornas rykten kommer Real Madrid få in drygt 160 miljoner euro för de båda anfallarna.

Gareth Bale sitter på ett kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2022. Benzema har ett kontrakt till sommaren 2021.

Real Madrid har tagit sig till Champions League kvartsfinaler efter att ha slagit ut Paris Saint-Germain i förra omgången. Nu väntar Juventus för marängerna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply