Uppgifter: Real Madrid sätter Gareth Bale på transferlistan

Uppgifter: Real Madrid sätter Gareth Bale på transferlistan

Real Madrid vill sälja Gareth Bale – har satt prislapp på storstjärnan

Enligt brittisk press ska Real Madrid ha tröttnat på på Gareth Bales skadeproblem och satt upp spelaren på transferlistan. Flera klubbar ska vara intresserade och spelaren ska ha en prislapp på 100 miljoner euro.

Real Madrid och Gareth Bale kan komma att gå skilda vägar under det kommande året. I alla fall om man tror på de senaste uppgifter säger i engelsk press. Det är tidningen The Sun som avslöjar att Real Madrid ska ha tröttnat på Gareth Bales skadeproblem och erbjudit spelaren till Manchester United. Enligt tidningen ska Real Madrid ha satt en prislapp på spelaren värd 100 miljoner euro men det är oklart om Jose Mourinho och Uniteds klubbledning ska vara beredda att betala summan. Det är ingen tvekan om att Manchester United tidigare ska ha varit intresserade av att värva walesaren men då har man inte lyckats.

Uppgifter- Real Madrid sätter Gareth Bale på transferlistan

Bale var inte med i Wales sista match i VM-kvalet när man förlorade mot Irland med 0-1 på hemmaplan, en förlust som innebär att Wales inte kommer att spela VM i Ryssland det kommande året. Denna säsong har det endast blivit sju framträdanden i Real Madrid på grund av skadeproblem, något som kan innebära slutet för spelaren på Estadio Santiago Bernabéu.

28-åringen sitter för närvarande på ett kontrakt som binder honom till den spanska huvudstadsklubben till och med sommaren 2022. Gareth Bales lön är även en av de högsta i Real Madrid.

Uppgifter- Real Madrid sätter Gareth Bale på transferlistan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply