Uppgifter: Real Madrid på jakt efter superduo

Uppgifter- Real Madrid på jakt efter superduo

Real Madrid vill värva ny mittback

Nya värvningar som inte nått upp till förväntningarna och planer för framtiden. Nu är Real Madrid på jakt efter en ny mittback.

Real Madrid värvade den gångna sommaren Eder Militão från FC Porto. Den spanska storklubben betalade då xxx miljoner euro för spelarens tjänster. Under den första säsong på Estadio Santiago Bernabéu har det dock inte gått som man hoppats. Totalt har det endast blivit nio framträdanden i La Liga, detta utan att skapa något större förtroende hos Zinedine Zidane. Nu sägs framsmannen ha meddelat klubbledningen att man värvar in en ny försvarare och det är två namn som är aktuella för en affär.

Enligt spanska Mundo Deportivo ska Real Madrids val stå mellan Matthijs De Ligt från Juventus och Dayot Upamecano från RB Leipzig. Den sistnämnde ska vara Zidanes förstaval för att förstärka backlinjen. Man är dock inte ensamma om att vilka köpa loss 21-åringen när säsongen är över. Flera engelska klubbar ska även ha anmält intresset för Upamecano som endast har ett år kvar på kontraktet med sin nuvarande klubb.

SE ÄVEN: Quique Setién: “Coutinho kan komma hit i sommar”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply