Uppgifter: Real Madrid överens om Luka Jovic

Uppgifter: Real Madrid överens om Luka Jovic

Jovic till Real Madrid?

Den spanska huvudstadsklubben ska vara överens med Eintracht Frankfurt om en värvning av anfallaren Luka Jovic i sommar.

Efter att Real Madrid sålt Cristiano Ronaldo till Juventus har klubben haft det väldigt svårt med målskyttet. I skrivande stund har man gjort 35 mål mindre denna säsong jämfört med samma tidpunkt för ett år sedan och marängerna har länge följt flertalet spelare man vill hämta in till sommaren.

Flera namn har kopplats ihop med Real Madrid i jakten på en anfallskollega till Karim Benzema och nu skriver spanska Diario AS att en anfallsvärvning nu är klar för Los Blancos.

Enligt tidningen har Real Madrid gjort klart med Luka Jovic som ansluter från Eintracht Frankfurt under sommarens transferfönster. Den spanska huvudstadsklubben betalar 60 miljoner euro för den serbiske anfallaren samtidigt som 21-åringen skriver på ett kontrakt över de kommande sex säsongerna.

Real Madrid betalar alltså 60 miljoner euro för spelaren varav 12 miljoner euro går till spelarens tidigare klubb Benfica.

Jovic förväntas presenteras efter att Bundesliga-säsongen är över.

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt 2018/2019

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply