Uppgifter: Real Madrid nära David De Gea

Manchester United-målvakten ser ut att lämna Old Trafford

David De Gea ser ut att lämna Manchester United för Real Madrid. Nu rapporterar Marca att en affär är mycket nära att genomföras mellan parterna.

Den spanske målvakten David De Gea har under en längre tid rapporterats vara på väg tillbaka till den spanska huvudstaden och samtidigt kom uppgifter tidigare dag gällande att Iker Casillas bestämt sig för att lämna Real Madrid. Nu har även Marca rapporterat på onsdagen gällande den förstnämnda spanjoren.

Läs artikeln: Iker Casillas lämnar Real Madrid

Enligt den spanska tabloiden ska nämligen en övergång vara mycket nära att bli verklighet för stjärnan. Real Madrid ska vara redo att erbjuda 25 miljoner euro plus ytterligare fem miljoner euro i enkelt uppnådda prestationsbonusar, för att få igenom en värvning av den 24-årige landslagsmannen.

Dyraste målvakten någonsin

En sådan överenskommelse skulle göra David De Gea till Los Blancos dyraste målvaktsvärvning genom tiderna och enligt Marca är parterna i princip helt överens och allt som ska återstå är att slutföra övergången.

Manchester United har i sin tur tidigare idag rapporterats nobba ett bud från Valencia på deras andremålvakt, den tidigare Barcelona-profilen, Victor Valdes. Och samtidigt har även rykten placerat Tottenhams målvakt Hugo LlorisOld Trafford som den person som ska ersätta David De Gea mellan stolparna i  The Red Devils.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365