bet365

Uppgifter: Real Madrid leder i jakten på Donnarumma

Uppgifter: Real Madrid leder i jakten på Donnarumma

Donnarumma allt närmre Real Madrid?

Målvakten som inte ser ut att fortsätta i AC Milan den kommande säsongen sägs komma allt närmare en flytt till Real Madrid.

Under tiden som Pars Saint-Germain ser ut att komma allt närmre ett köp av Gianluigi Buffon har Real Madrid tagit upp jakten på ett köpa av Gianluigi Donnarumma. Milans målvakt har ryktats vara på väg att lämna San Siro för spel på annat håll under det senaste året och nu tyder det mesta på att det blir en flytt till Real Madrid, om han väljer att flytta. Enligt italiensk press ska den spanska huvudstadsklubben ha anmält sitt intresse för Donnarumma och då man är den enda klubb som visat ett unikt intresse kan det bli en affär i sommar.

19-årige Donnarumma slog igenom tidigt i AC Milan och sades enligt många bli klubbens Buffon och stanna under en längre tid. Uteblivet spel i Champions League och en girig agent har dock gjort att framtiden inte är lika säker längre för spelaren som kan komma att flytta till La Liga. Agenten Mino Raiola sägs vara i full gång med att försöka få till en övergång till de spanska giganterna men vad som kommer att ske är oklart.

Donnarumma kan komma att bli andramålvakt under sitt första år i Real Madrid då Keylor Navas finns i Zidanes planer.

På lördag spelar Real Madrid mot Liverpool i årets Champions League final.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply