Uppgifter: Real Madrid lägger Neymar åt sidan – definitivt

Uppgifter: Real Madrid lägger Neymar åt sidan - definitivt

Ingen Neymar till Real Madrid

Superstjärnan som under drygt åtta år kopplats ihop med en flytt till den spanska huvudstadsklubben finns inte längre på Real Madrids önskelista. Det skriver spansk press under torsdagen.

Neymar har ända sedan tiden i Santos kopplats ihop med Real Madrid. För många har det endast varit en tidsfråga innan brassen skulle dra på sig den helvita tröjan och springa ut på Estadio Santiago Bernabéu men då åren gått och Neymar inte kritat på kommer en affär att längre bort från verkligheten.

Det är Diario AS som skriver att Real Madrid efter flertalet försök nu lägger möjligheten att värva Neymar åt sidan. Superstjärnan är en spelare som presidenten Florentino Perez velat värva under en längre tid men nu ser det hela ut att inte bli av. Istället är det FC Barcelona som ser ut att knyta till sig 27-åringen, detta efter sportchefen Leonardos uttalande.

– Det kan bli så att han lämnar om vi får in ett bud som känns bra för alla, sa Leonardo för ett par dagar sedan till den franska tidningen Le Parisien.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Neymar

Siktar istället in sig på Mbappé

Real Madrid sägs istället sikta in sig på Kylian Mbappé. Fransmannen som endast är 20 år skulle i så fall ansluta sommaren 2020 då prislappen i sommar är alldeles för hög samtidigt som det är ont om tid för att förhandla om en övergång då säsongsförberedelserna redan dragit igång.

Kylian Mbappé sitter på ett kontrakt med PSG till och med sommaren 2022 men sägs inte vara helt övertygad om att förlänga sitt kontrakt. Real Madrid siktar på att ta in en storstjärna per år och då man redan värvat Eden Hazard tidigare i sommar ser Mbappé ut att bli ett projekt inför säsongen 2020/2021.

Det återstår att se om Real Madrid gör Mbappé till världens dyraste fotbollsspelare

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply