bet365

Uppgifter: Real Madrid intresserade av Lucas Hernández

bet365
Uppgifter- Real Madrid intresserade av Lucas Hernández

Redan under tiden i Atlético Madrid kopplades Lucas Hernández ihop med en flytt till Real Madrid. Nu vill marängerna göra ett nytt försök att värva fransmannen.

Lucas Hernández slog igenom under tiden i Atlético Madrid. Därefter betalade Bayern München utköpsklausulen på 80 miljoner euro. I Bundesliga har det dock inte gått som spelaren hoppats. Skadeproblemen har satt stopp för ’Lucas’ för att ta en startplats. Nu kommer uppgifter om att försvararen kan komma att lämna Allianz Arena under sommaren. Fransk press rapporterar nämligen om en återkomst till Madrid, men till andra sidan av staden.

Enligt Le10Sport ska Real Madrid vara väldigt intresserade av världsmästaren och sägs förbereda ett bud på spelaren under sommarens transferfönster. Enligt siten ska Zinedine Zidane vara väldigt intresserad av att hämta in sin landsman och hoppas kunna göra det till ett reducerat pris i samband med coronakrisen. Zidane ska ha varit i kontakt med backen för att berätta sina planer för nästkommande säsong samt meddela att han gärna ser 26-åringen på Estadio Santiago Bernabéu när säsongen 2020-2021 drar igång.

Lucas Hernández har kontrakt med Bayern München till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid förbereder bud på Paul Pogba

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply