Uppgifter: Real Madrid intresserade av Danny Van de Beek

Uppgifter: Real Madrid intresserade av Danny Van de Beek

Van de Beek till Real Madrid?

Spelaren som slog igenom under den gångna säsongen i ett charmande Ajax finns på Real Madrids radar.

Efter att 2018/2019 gjort en fiaskosäsong har Real Madrid investerat stort under sommaren. Namn som Hazard, Jovic, Mendy och Militao har samtliga skrivit på för den spanska huvudstadsklubben men marängerna ser inte ut att vara klara här. Nu tyder det mesta även på att man vill värva in en mittfältare. Real Madrid har kopplats ihop med flera namn under våren  och nu skriver spansk press att det ska finnas intresse för Danny Van de Bleek.

Mittfältaren gjorde en väldigt fin säsong i Champions League där Ajax slog ut både Real Madrid och Juventus och nu ska han alltså vara ett alternativ för marängerna under sommarens övergångsfönster.

Det är tidningen Diario MARCA som kommer med uppgifter om intresset från Los Blancos som ska vara villiga att betala 50 miljoner euro för 23-åringens tjänster. Ajax i sin tur ska kräva 65 miljoner euro för att släppa spelaren.

Det återstår att se om en affär blir av eller inte men då Marcos Llorente lämnat Estadio Santiago Bernabéu samtidigt som Dani Ceballos ser ut att vara inne på sina sista dagar som spelare i klubben kan Van de Beek vara ett alternativ för Real Madrid.

Van de Beek har kontrakt med Ajax till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid utan bud på Keylor Navas

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply