Uppgifter: Real Madrid i nöd för anfallsvärvning

Uppgifter: Real Madrid i nöd för anfallsvärvning

Real Madrid vill hämta in anfallare

Den spanska huvudstadsklubben har tre alternativ om man skulle vilja hämta in en anfallare. Det skulle dock varken bli lätt, billigt eller snabl efterbt.

Tidigare under sommaren gick Real Madrid med på att sälja Cristiano Ronaldo till Juventus. Den italienska storklubben betalade drygt 100 miljoner euro för spelarens tjänster och portugisen har lämnat ett stort hål efter sig i Real Madrid. Hos marängerna hoppas man på att Gareth Bale ska vara den som tar steget fram när ’CR7’ lämnat men efter att ha förlorat UEFA Super Cup med 2-4 mot Atlético Madrid kan man nu tänka om.

Det är totalt tre namn som marängerna anses finnas tillgängliga för att köpa loss och samtliga kommer att kosta över 100 miljoner euro.

Enligt spansk press som skriver att Timo Werner, Rodrigo eller Mauro Icardi kan komma att skriva på för den spanska huvudstadsklubben under de två kommande veckorna. Skulle det bli en värvning tyder det mesta på att det blir en av de två förstnämnda. Det italienska transferfönstret stänger nämligen under fredagskvällen och Inter ser inte ut att ha någon ersättare till Icardi som inte ska vara intresserad av att lämna.

Tiden börjar rinna iväg och det återstår att se om Real Madrid får till någon storvärvning i sommar eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply