Uppgifter: Real Madrid gör klart med Kepa

Uppgifter- Real Madrid gör klart med Kepa

Kepa Arrizabalaga skriver på för Real Madrid

Enligt spansk media har målvakten skrivit på för Real Madrid och kommer ansluta efter årsskiftet. Prislappen sägs ligga på cirka 20 miljoner euro för att köpa loss målvakten. 

Under de senaste månaderna har det pratats om att Kepa Arrizabalaga skulle lämna Athletic Club. Det har funnits flera intresserade klubbar men de som visat störst intresse är Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben har gett upp en värvning av David De Gea och nu har man istället riktat blickarna mot ’Kepa’. Tidigare har uppgifterna handlat om att spelaren inte velat förlänga sitt kontrakt med sin nuvarande klubb. Nu tar Diario GOL steget längre och skriver att affären är klar.

Enligt siten ska Real Madrids lagkapten Sergio Ramos nu ha bekräftat för omklädningsrummet att värvningen är klar. Spelaren kommer ansluta till den spanska huvudstadsklubben redan i vinter. Han kommer kunna representera marängerna i Champions League då Iago Herrerín spelat för Athletic i Europa League.

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Real Madrid gör klart med Kepa

 

Vad som kommer att ske med Keylor Navas är fortfarande oklart. Det mesta tyder dock på att målvakten från Costa Rica i alla fall spelar minst säsongen ut på Estadio Santiago Bernabéu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365