Uppgifter: Real Madrid går ‘all-in’ för Eden Hazard

Uppgifter: Real Madrid går 'all-in' för Eden Hazard

Real Madrid siktar på Hazard

Belgaren har under en längre tid funnits på spanjorernas önskelista. Efter en trög ligastart vill man nu värva stort i vinter.

Under måndagen kom ytterligare en firt från Eden Hazard till Real Madrid. Belgaren sa då att han ville spela i den spanska huvudstadsklubben och att det var en dröm sedan barnsben. Det hela har gjort att Real Madrid nu börjat jobba för att försöka få till en övergång redan i vinter. Den dåliga inledningen på säsongen där man inte lyckats vinna på de fyra senaste matcherna har skapat en mindre kris hos marängerna och nu vill man lösa den genom värvningar.

SE ÄVEN: Cesc Fabregas överväger att lämna Chelsea

Enligt flera spanska medier, bland annat radiokanalen Cadena SER, kommer Los Blancos att göra ett försök att hämta in Hazard i vinter. Spelaren har ett kontrakt som går ut sommaren 2020 och Madrid sägs vara villiga att betala drygt 170 miljoner euro för spelarens tjänster.

Det är oklart hur mycket Chelsea kommer att kräva för att släppa superstjärnan som gjort det väldigt bra efter att Maurizio Sarri tagit över rodret.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply