Uppgifter: Real Madrid får konkurrens om Christian Eriksen

Uppgifter: Real Madrid får konkurrens om Christian Eriksen

Eriksen jagas av flera klubbar

Tottenhams danske mittfältare har länge sagts vara på väg från klubben. Nu kopplas Eriksen ihop med flera storklubbar.

Det har inte ens gått 50 dagar sen sommarens transferfönster stängde. Christian Eriksen såg ut att vara så gott som klar för Real Madrid innan säsongen drog igång men tillslut stannade han i London då klubbarna inte kom överens om en affär. Nu sägs spanjorerna försöka på nytt i vinter, men då med flera andra intressenter vid sidan. Nu skriver nämligen spansk press att Real Madrid fått konkurrens i jakten på dansken.

Det är den spanska tidningen Diario AS som skriver att även Manchester United, Bayern Munchen och Juventus ska vara intresserade av att knyta till sig mittfältaren, antingen i vinter eller nästa sommar då han skulle ansluta gratis. AS skriver att det är Manchester United som är mest intresserade att köpa loss dansken efter sin usla ligainledning. Spelaren själv ska dock föredra att flytta till Real Madrid, en klubb som varit efter dansen under en längre tid.

Real Madrid säkra på värvning

Samma tidning skriver även att Real Madrid ska vara säkra på att dansken drar på sig marängernas tröja inom kort. Eriksen har vid flera tillfällen flirtat med spanjorerna som ska vara säkra på att mittfältaren ansluter inom kort.

Spelarens kontrakt med Tottenham går ut efter säsongen.

SE ÄVEN: Uppgifter: Barcelona och Real Madrid gör upp om Fabián Ruiz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply