Uppgifter: Real Madrid får bakslag i jakten på Eden Hazard

Uppgifter: Real Madrid får bakslag i jakten på Eden Hazard

Hazard att längre från Real Madrid

Chelsea sägs ha höjt priset för Eden Hazard. Nu är det osäkert om Real Madrid kommer att att lägga ett nytt bud på den belgiska superstjärnan.

Chelsea kommer endast ge efter om Real Madrid betalar vad som krävs för att köpa loss Eden Hazard. Tidigare har det pratats om att den engelska huvudstadsklubben ska vara villiga att sänka prislappen för belgaren men så är inte fallet. Enligt brittisk press kommer Chelsea inte att att ge efter vid en potentiell affär och har ett bestämt belopp som man meddelat samtliga intresserade klubbar.

Chelsea ska enligt Daily Mail ha meddelat att den som vill köpa loss Eden Hazard får betala en summa på 225 miljoner euro. Belgaren skulle i så fall komma att bli världens dyraste fotbollsspelare.

Real Madrid har tidigare varit ett av de lag som spenderat absolut mest i den europeiska fotboll. Under de senaste åren har man dock inte varit lika aktiva på transfermarknaden och har inte gjort någon värvning på över 100 miljoner euro. Frågan är om marängerna kommer att göra Hazard till den dyraste fotbollsspelaren eller inte.

Hazard har två år kvar på sitt kontrakt och med 27 fyllda år kan det vara rätt tillfälle att sälja honom för Chelseas del.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply