Uppgifter: Real Madrid chocksänker Cristiano Ronaldos utköpsklausul

Uppgifter: Real Madrid chocksänker Cristiano Ronaldos utköpsklausul

Ronaldo allt närmre flytt

Den spanska huvudstadsklubben ryktas ha sänkt Cristiano Ronaldos utköpsklausul för att förenkla en flytt under sommarens transferfönster.

Sommarens transfersaga med Cristiano Ronaldo fortsätter. Spelaren öppnade efter Champions League-finalen för att lämna Real Madrid och sedan dess har alla möjliga rykten dykt upp. Nu rapporterar tidningen OKDiario att marängerna bestämt sig för att sälja sin superstjärna och att att man därför sänkt prislappen på spelaren. Cristiano Ronaldo har tidigare haft en utköpsklausul på 1.000 miljoner euro men enligt tidningen har summan sänkts drastiskt. Enligt de senaste uppgifterna ska Los Blancos ha  bestämt sig för att sätta en prislapp på 120 miljoner euro för att göra sig av med portugisen under sommarens transferfönster.

Efter finalen i Champions League i slutet av maj månad tidigare i år ska Manchester CityArsenal och Chelsea hört av sig för att kolla till spelarens situation och försöka få till en övergång. Även AC Milan ska tidigare ha visat intresse och superstjärnans agent Jorge Mendes ska vara villig att förhandla med klubbar som kan betala 120 miljoner euro i transfersumma. Ronaldo kräver även en årslön på 40 miljoner netto.

Cristiano Ronaldos kontrakt med Real Madrid sträcker sig till och med sommaren 2021. Han befinner sig för närvarande i Ryssland där hans Portugal möter Uruguay i åttondelsfinal under lördagen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply