• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Real Madrid överens med Sandro

Uppgifter: Real Madrid överens med Sandro

Sandro överens med Real Madrid

Enligt spansk media ska spelaren ha accepterat en flytt till den spanska huvudstadsklubben och kommer nästa säsong att spela i den vita tröjan.

Sandro har varit en av sommarens hittills mest jagade spelare. I början av juni månad genomgick han en läkarundersökning för att skriva på för Atlético Madrid men efter klubbens registreringsförbud valde anfallaren istället en flytt till Everton som såg ut att vara klar, fram tills igår. Då kom nämligen radiostationen Onda Cero med uppgifter som innebär att spelaren ska ha kommit överens med Real Madrid om en flytt till storklubben efter att man spelat klart U21-EM som pågår just nu i Polen.

22-åringen har för närvarande ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019 men då hans utköpsklausul i kontraktet med Málaga ligger på endast 6 miljoner euro har flera klubbar tagit upp jakten på anfallaren som den gångna säsongen stod för 14 mål på 30 matcher i den blåvita klubben.

SE ÄVEN: Real Madrid löner 2017

Tidigare spelat i Barcelona

En flytt för Sandro till Real Madrid är dock inte helt oproblematisk. Anfallaren spelade nämligen tidigare i FC Barcelona dit han kom som 14-åring. Efter sju säsonger i den katalanska storklubben där det endast blev 23 framträdanden under två säsonger i A-laget lämnade han för spel i Málaga inför den gångna säsongen där han nu slagit igenom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply