Uppgifter: Raiola trycker på för en Pogba-flytt

Uppgifter: Raiola trycker på för en Pogba-flytt

Paul Pogba sitter på ett utgående kontrakt med Manchester United. Nu sägs agenten Mino Raiola trycka på för en flytt till Real Madrid för spelaren.

Turerna kring Paul Pogba fortsätter. Fransmannens vara eller icke vara är hela tiden ett diskussionsämne och ännu är inget klart om var han kommer att spela nästa säsong. Nu kommer uppgifter om att agenten Mino Raiola pushar för en flytt för Pogba i sommar och att det är La Liga som kan komma att bli destinationen för mittfältaren.

Det är katalanska El Nacional som uppger att Raiola ska vara i samtal med flera klubbar för att få till en flytt. Efter att ha fått ett nej från FC Barcelonas president vänder sig Raiola nu till Florentino Pérez och Real Madrid. Agenten vill hitta en ny klubb till Pogba så snabbt som möjligt och marängerna ska vara de som ligger bäst till för att värva Pogba.

Även Paris Saint-Germain sägs vara ett alternativ för spelaren.

Paul Pogba har spelat i Manchester United sedan sommaren 2016 då han återvände från Juventus. Denna säsong har det blivit sju assist på åtta matcher för spelaren i United.

SE ÄVEN: Uppgifter: Barcelona och Arsenal intresserade av stjärntränaren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply