Uppgifter: Raiola jobbar för Icardi-flytt till sommaren

Uppgifter: Raiola jobbar för Icardi-flytt till sommaren

Icardi till United i sommar?

Enligt uppgifter ska Mino Raiola ligga i samtal med Manchester United. Detta om att värva Mauro Icardi under sommarens transferfönstert.

Mauro Icardi kommer allt närmre en flytt från Inter. Det skriver italiensk press under onsdagsmorgonen. Enligt uppgifter ska nämligen Mino Raiola ligga i förhandlingar med Manchester United om en övergång. Något som skulle komma att ske i sommar.

Spelaren ligger för närvarande i förhandlingar med Inter om ett nytt kontrakt, men det hela går trögt. Italiensk press skriver att förhandlingarna kan komma att spricka innan säsongen i över och i så fall skulle The Red Devils vara ett av förstavalen mär det kommer till en flytt.

United är dock inte den enda klubben som är intresserad av att värva 25-åringen. Även Paris Saint-GermainBayern Munchen och Real Madrid ska ha blickarna på den argentinske anfallaren.

Icardi sitter för närvarande på ett kontrakt med Inter till och med sommaren 2021. Han är även en av de anfallare som kan komma med i Argentinas VM-trupp i Ryssland i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply