Uppgifter: PSG vill höja Neymars lön i sommar

Uppgifter: PSG vill höja Neymars lön i sommar

Neymar höjer lönen i Paris Saint-Germain?

Efter att Cristiano Ronaldo lämnat Real Madrid för spel i Juventus tvingas PSG stå på tå. Detta då den spanska huvudstadsklubben kommer försöka att köpa loss Neymar i sommar.

Paris Saint-Germain vet att efter flytten för Cristiano Ronaldo till Juventus kommer spanjorerna försöka värva in en ersättare på samma nivå. Den utvalde är Neymar och den franska huvudstadsklubben kommer göra allt för att inte brassen ska ska Parc des Princes

Neymar tjänar för närvarande 37 miljoner euro per säsong men nu vill PSG höja lönen ytterligare. Detta för att inte riskera att tappa sin megastjärna. Brassen lämnar FC Barcelona för spel i Ligue 1 den gångna säsongen och blev då världens dyraste fotbollsspelare med en prislapp på 222 miljoner euro. Nu kan han få ett större lönekuvert efter endast en säsong och därmed närma sig Lionel Messis lön som är den fotbollsspelare som tjänar mest. För tillfället ligger Cristiano Ronaldo tvåa på listan över de bäst betalda fotbollsspelarna men en lönehöjning för Neymar skulle flytta ner honom till plats nummer tre.

Neymar har ingen utköpsklausul i sitt kontrakt med Paris Saint-Germain och därför är det extra svårt för någon klubb att köpa loss honom. Fransmännen är dock rädda för att megastjärnan ska bråka sig ifrån klubben och flytta för en lägre prislapp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply