• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: PSG sätter prislapp på Neymar

Uppgifter: PSG sätter prislapp på Neymar

Så mycket kostar Neymar Jr

Den brasilianske superstjärnan ska enligt uppgifter ha fått en prislapp. Nu återstår det bara att se om någon klubb är beredda att betala vad som krävs för att köpa Neymar i sommar.

Det första året för Neymar i Paris Saint-Germain blev inte riktigt som han tänkt sig. Klubben må ha vunnit Ligue 1 men det blev ett tidigt uttåg i Champions League samtidigt som brassen drog på sig en otäck skada. Han är nu tillbaka och är uttagen till Brasiliens VM-trupp men var han kommer spela nästa säsong ser inte ut att vara helt klart. Efter att ha lämnat FC Barcelona för 222 miljoner euro sommaren 2017 har det ständigt pratats om en flytt från Parc des Princes och att Real Madrid är intresserade. Officiellt vill PSG inte göra sig av med sin superstjärna men kommer det in ett högt bud sägs man komma att tänka över det.

Brittisk press skriver under söndagsmorgonen att fransmännen kan tänka sig att sälja Neymar för 350 miljoner euro. En flytt tillbaka till La Liga är det som det pratats mest om och skulle Real Madrid sälja Cristiano Ronaldo eller Gareth Bale lämna skulle det hela underlättas.

Samtidigt kommer även rapporter om att Manchester United inte längre ska vara intresserade av att värva Neymar.

Neymar sitter på ett kontrakt med PSG till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply