Uppgifter: PSG kan värva in Gonzalo Higuaín i sommar

bet365
Uppgifter: PSG kan värva in Gonzalo Higuaín i sommar

Higuaín på PSGs önskelista

Den franska huvudstadsklubben sägs ha blickarna riktade mot Gonzalo Higuaín för att förstärka anfallslinjen under den kommande sommaren.

Det blev mycket snack när Gonzalo Higuaín lämnade Napoli för att skriva på för Juventus. Den svartvita storklubben betalade då en summa på omkring 100 miljoner euro för att köpa loss argentinaren. På Allianz Stadium har det blivit en hel del mål i Serie A men det har inte gått som man tänkt sig i Champions League. Denna säsong slogs man ut av Real Madrid i kvartsfinal och många kritiserade anfallaren Gonzalo Higuaín efter dubbelmötet. Nu kan han vara på väg att lämna för spel i Ligue 1.

Det är den italienska tidningen Gazzetta dello Sport som skriver i sin måndagsupplaga att Paris Saint-Germain kan komma att lägga ett bud för att köpa loss spelaren. Efter att ha förlorat mot Real Madrid Champions League redan i åttondelsfinal sägs man vilja förstärka den offensiva linjen och då ska Higuaín vara ett av alternativen som man ser över.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Juventus stjärnor

Kan bli dominoeffekt

En av anledningarna till att PSG vill värva Higuaín är om Edinson Cavani lämnar klubben för spel i Atlético Madrid. Den spanska huvudstadsklubben ska vara på jakt efter en ersättare om man säljer Antoine Griezmann till FC Barcelona och man sägs vilja hämta in Cavani som ersättare. Skulle Juventus sälja Gonzalo Higuaín skulle förstaprio ligga på att hämta tillbaka Álvaro Morata som tidigare spenderat två säsonger i den svartvita klubben innan han gick tillbaka till Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365