Uppgifter: PSG kan sälja Mbappé – för att hålla superstjärnan nöjd

Uppgifter: PSG kan sälja Mbappé - för att hålla superstjärnan nöjd

Mbappé kan lämna PSG

Den franske superstjärnan sägs kunna lämna Paris Saint-Germain I sommar. Detta då Neymar inte tycker han får tillräckligt med uppmärksamhet.

Under hösten och börja av våren har Paris Saint-Germain kört över nästan allt motstånd man ställts mot. Man leder för närvarande den franska ligan med hela 14 poäng och mycket är tack varje den otroliga anfallslinjen man har. Namn som Mbappé, Neymar, Cavani och Ángel Di Maria har alla visat fin form under säsongen men nu kan en av de komma att lämna. I alla fall om man tror på vad spansk press skriver under måndagsförmiddagen.

Det är tidningen El País som kommer med uppgifter om att PSG kan sälja Kylian Mbappé under sommarens transferfönster. Den spanska tidningen skriver nämligen att Neymar inte ska vara nöjd med att lagkamraten får för mycket uppmärksamhet. Detta då Neymar vill stå i centrum. Neymar ska även ska Mbappé som ett hinder i jakten på Ballon d’Or.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Neymar i PSG

Tidningen skriver nu att Mbappé kan gå till FC Barcelona i sommar. Detta samtidigt som Coutinho skulle gå i motsatt riktning. Coutinho är en nära vän till Neymar.

Paris Saint-Germain kommer betala drygt 185 miljoner euro för Mbappé i sommar. Detta då han endast är på lån i den franska huvudstadsklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply