• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: PSG i förhandlingar om Eder Militao

Uppgifter: PSG i förhandlingar om Eder Militao

Eder Militao nära flytt till PSG

Försvararen som imponerat i den brasilianska ligan under det senaste året ligger i förhandlingar med PSG om en flytt till den franska huvudstaden.

Paris Saint-Germain går och väntar på ett beslut som kan påverka klubbens kommande planer. Man ligger inte helt bra till när det kommer till FIFA Financial Fair Play och inom kort kan man straffas med bland annat böter, förminskad trupp eller värvningsförbud. Det mesta tyder på att det blir ett sänkte lönetak samtidigt som man inte kan ta ut lika många spelare i Europaspelet. Då man måste sänka löneutgifterna i klubben kommer det bli flera försäljningar under sommaren. När det kommer till defensiven är man på väg att värva från den brasilianska ligan, något som rapporteras på måndagsmorgonen.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG sätter prislapp på Neymar

Det är franska Telefoot som rapporterar att PSG ligger i förhandlingar med försvararen Eder Militao. 20-åringen håller hus i Sao Paulo i den brasilianska ligan och enligt tv-programmet kommer en affär att bli av inom kort. Det ska endast vara detaljer sån återstår innan all round-försvararen skriver på för den franska huvudstadsklubben. Militao ses som en billig värvning då man vill förstärka truppen men samtidigt hålla ekonomin i någorlunda styr.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply