Uppgifter: PSG drömmer om Ousmane Dembele

Uppgifter: PSG drömmer om Ousmane Dembele

Dembelé jagas av PSG

Fransmannen som precis kommit tillbaka till FC Barcelonas försäsongsträning finns på radarn hos flera storklubbar. Det är framför allt Paris Saint-Germain som sägs vara intresserade.

Det engelska transferfönstret stänger idag den 9 augusti. Fram tills den sista augusti kan spelare dock lämna och ett namn det pratats mycket om under de senaste månaderna är Ousmane Dembélé. Fransmannen som inte hade någon lätt förstasäsong i den spanska storklubben finns på intresselistan hos många och nu sägs Paris Saint-Germain lägga in en högre växel för att försöka få till en övergång.

Det är fransk press som under torsdagsmorgonen skriver att ‘PSG drömmer om Dembélé’. Sportchefen för den franska storklubben, Antero Henrique, ska nämligen ha kontaktat spelarens agent för att berätta att man vill satsa på Dembélé som en av de viktigaste spelarna i laget. Det är Paris United som kommer med uppgifterna och enligt samma media ska de regerande Ligue 1-mästarna haft ett möte med spelarens omkrets samtidigt som ägaren Nasser Al Khelaifi gett grönt ljus för en värvning.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal vill värva in Ousmane Dembele

Tränaren Tuchel är en av nycklarna till en eventuell värvning. Dembélé tränades tidigare av tysken under tiden i Borussia Dortmund och nu hoppas PSG kunna knyta till sig stjärnan med hjälp av sin nye tränare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply