Uppgifter: Pogba i möte med FC Barcelona

Uppgifter: Pogba i möte med FC Barcelona

Poga till Barcelona?

Fransmannen som inte har det lätt i Manchester United ska ha varit i möte med FC Barcelona. Det rapporterar italiensk press.

Paul Pogba lämnade Juventus sommaren 2016 för att återvända till Manchester United. Fransmannen blev då världens dyraste fotbollsspelare2 och kostade närmre drygt 100 miljoner euro. Tiden på Old Trafford har dock inte blivit som storstjärnan hoppats på. Det har bland annat varit flera heta diskussioner med lagets tränare Jose Mourinho och det finns en chans att han lämnar i sommar.

Nu kommer italiensk press med uppgifter om att spelaren varit i möte med FC Barcelona för att diskutera en potentiell övergång. Det är sportchefen Eric Abidal som varit i möte med sin landslag under de senaste dagarna för att försöka få till en flytt. Det är Tuttosport som kommer med uppgifterna och menar att en flytt är fullt möjlig under sommaren. Mötet ska ha ägt rum i Los Angeles där Barcelona är på försäsongsturné och Pogba tillbringar sin semester.

Pogba är inte självskriven i Jose Mouinhos startelva och skulle en tillräckligt hög prislapp komma in kan Pogba lämna The Theatre of Dreams.

Storstjärnan har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply