Uppgifter: Perotti närmar sig PL-nykomlingen

Diego Perotti nära en flytt till England

Enligt italienska medier så skall Diego Perotti vara nära en överenskommelse med Watford.

Diego Perotti är en spelare som ofta förknippas med spanska Sevilla. Detta då han tillhörde klubben i inte mindre än sju säsonger (2007-2014) innan han blev utlånad till Boca Juniors och sedermera även såld till Genoa i Serie A förra sommaren.

Argentinaren passade som handen i handsken i Genoas fartfyllda fotboll och stod för en mycket bra säsong i Serie A då han producerade fyra mål och sex assist på 27 matcher. Nu kommer färska uppgifter från Italien att Perotti kan vara påväg mot en ny utmaning i karriären, nämligen en flytt till den mer kampfyllda fotbollen på de brittiska öarna.

Perotti blir rekorddyr för nykomlingen

Det är den italienska tidningen La Gazetta dello Sport som uppger att 26-åringen är nära en flytt till Watford och Premier League.

Watford har enligt tidningen redan lagt ett bud på yttermittfältaren, som sägs ligga på omkring sju miljoner pund, motsvarande 90 miljoner kronor.

Om affären går igenom blir Perotti klubbens överlägset dyraste nyförvärv i historien då Watfords senaste rekordvärvning, Nathan Ellington, kostade 3,2 miljoner pund att köpa loss.

Watford har haft en lugn vår hittills

PL-nykomlingarna Watford, som slutade tvåa i årets Championship efter suveräna Bournemouth, har haft en relativt lugn vår på värvningsfronten. Klubben har tidigare värvat Sebastian Prödl från Werder Bremen, men det är också det enda ”stora” nyförvärvet hittills.

Diego Perotti har två landskamper för Argentina på sin meritlista.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply