Uppgifter: Paris Saint-Germain och Messi överens om kontrakt

Uppgifter: Paris Saint-Germain och Messi överens om kontrakt
bet365

Efter ett par dagars förhandlingar är Leo Messi och Paris Saint-Germain överens om ett kontrakt. Nu är spelaren väg till den franska huvudstaden för att skriva på.

I torsdags stod det klart att Leo Messi inte fortsätter i FC Barcelona. Ryktena kring var Messi spelar nästa säsong började då spridas. En flytt till PSG florerade direkt och efter att ha tagit farväl av sin gamla klubb i söndags har det endast varit en tidsfråga innan en flytt till Parc des Princes skulle bli klar. Nu uppger flera franska och spanska medier att Messi är överens med PSG om ett kontrakt, samtidigt ser Messi ut att vara på väg till Paris.

Enligt bland annat L’Equipe och Cadena COPE ska de båda parterna vara överens om ett tvåårskontrakt med option på ett tredje år. Lönen sägs ligga på 35 miljoner euro per säsong samtidigt som spelaren får en sign on-bonus på 30 miljoner euro. Spelarens pappa och tillika agent, Jorge Messi, sägs även få 15 miljoner euro i agentarvode. TV-programmet Deportes Cuatro rapporterar om 37 miljoner euro i lön plus 13 miljoner euro i bonusar. Samtidigt som spelaren får en sign on-bonus på 50 miljoner euro.

Det hela förväntas bli klar antingen under tisdagen eller onsdagen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Leo Messi i Paris Saint-Germain

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Paris Saint-Germains stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365