bet365

Uppgifter: Osvaldo nära ny klubb

Daniel Osvaldo nära FC Porto

Efter flera kontroverser i spelarens senaste klubbar är argentinaren nära att skriva på för FC Porto i den portugisiska ligan.

Pablo Osvaldo ser ut att spela sin fotboll i FC Porto nästa säsong, det rapporterar den portugisiska tidningen O Jogo. Enligt tidningen ska klubben vara villiga att erbjuda spelaren ett kontrakt som sträcker sig över två år . Möjligheten att förlänga kontraktet ska finnas men efter att ha varit i centrum av många kontroversiella händelser under de senaste åren vill man inte ta någon risk med att skriva ett långt kontrakt med argentinaren som hunnit bli 29 år.

Fem klubbar på tre år

Under de senaste två åren har spelaren varit i inte mindre än fem klubbar. 2013 lämnade han AS Roma då han köptes av Southampton Premier League men efter endast tre mål på 13 matcher i den engelska högstaligan valde man att låna ut honom till Juventus Serie A, ett lån som endast varade i tre och en halv månad då den italienska klubben ångrade inlåningen som varade från 31 januari till 19 maj 2014. Säsongen därpå blev det ett halvårslån till Inter där det blev fem mål på 12 matcher men trots det fick inte Osvaldo stanna kvar hela säsongen.

Osvaldos senaste klubb är Boca Juniors där det dock endast blev ett par ligamatcher efter att spelaren arrangerat en stor fest dagen innan match. Detta blev droppen för den argentinska klubbledningen som rev kontraktet med spelaren. För tillfället är Osvaldo kontraktslös men snart kommer han med största sannolikhet att spela sin fotboll i FC Porto tillsammans med bland annat Iker Casillas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply