bet365

Uppgifter: Neymar vill se Casemiro i PSG efter sommaren

Uppgifter: Neymar vill se Casemiro i PSG efter sommaren

Casemiro till PSG?

Enligt uppgifter vill Neymar att Paris Saint-Germain värvar in Casemiro under sommarens transferfönstret. Detta för att förstärka mittfältet.

För närvarande ser Paris Saint-Germain ut att inte ta sig vidare till nästa omgång av Champions League. Den franska huvudstadsklubben förlorade med 3-1 i det första mötet som spelades på Estadio Santiago Bernabéu och det blir ingen lätt uppgift att vända på steken hemma på Parc des Princes. Det är dock inte bara dubbelmötet i CL som gör att de båda klubbarna kopplas ihop med varandra. På söndagsförmiddagen kommer nämligen uppgifter om att Neymar vill se Casemiro hos de franska giganterna efter sommarens VM-slutspel. Det är spansk press som kommer med uppgifterna och nu kan den snart 26-årige mittfältaren packa väskorna för spel i PSG, om han vill.

Det är Don Balón som kommer med uppgifter om att Neymar vill se sin landsman i den franska huvudstadsklubben men det är oklart hur mycket spelaren skulle kosta att köpa loss från marängerna. Casemiros kontrakt med Real Madrid sträcker sig till och med sommaren 2020.

SE ÄVEN: PSG på jakt efter Thibaut Courtois

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply