Uppgifter: Neymar kräver monstersumma för att inte lämna PSG

Uppgifter: Neymar kräver monstersumma för att inte lämna PSG

Neymar ställer krav på PSG – för att inte lämna

Den brasilianske superstjärnan som för närvarande återhämtar sig från en skada kan ha gjort sin sista match i Paris Saint-Germain.

Det går inte en dag utan att det skrivs om Neymar och en eventuell flytt från PSG. Den brasilianske superstjärnan har varit i den franska huvudstadsklubben under drygt en säsong men det har aldrig blivit riktigt lugnt kring Neymar som kopplats ihop med Real Madrid. Spelaren själv ska vilja lämna för spel på Santiago Bernabéu men om det inte blir så kräver han en lönehöjning i Paris, detta nästan en dubblering.

Det är den brittiska tidningen The Times som avslöjar att Neymar kräver en löneökning inför nästa säsong och det är inte vilka summor som helst det pratas om. För närvarande sitter brassen på en lön på 750.000 i veckan men summan ska inte vara tillräckligt för Neymar. Istället ska han kräva en ny lön på 1,3 miljoner euro per säsong, alltså nästan dubbelt så mycket som den nuvarande lönen ligger på.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar PSGs superstjärnor

Den gångna veckan ska PSGs president Nasser Al-Khelaifi åkt till Brasilien för att se över spelarens kontrakt. Det är även då som spelarens pappa, tillika agent, ska ha meddelat spelarens intentioner. Skulle klubben inte gå med på en löneökning ska Neymar istället ha siktat inställt på Real Madrid, något som brasilianska UOL skriver om.

Neymar ska inte vara nöjd med hur motståndarna hanterar honom på planen samtidigt domarna inte håller måttet. Även det dåliga underlaget vid spel på bortaplan ska göra att brassen är långt ifrån nöjd efter sitt första år i PSG.

Neymar flyttade till Paris den gångna sommaren för en summa på 222 miljoner euro. Hans kontrakt med klubben sträcker sig till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365